Nu mai ştiu unde să caut

By Razvan
Oct 5th, 2013
2 Comments
20 Views

În căutarea mea de a reînvia puţin acest blog şi pentru a avea un imbold de a petrece mai mult timp pe el am decis să urmăresc câţiva paşi pe care i-am precizat în articolul precedent. Nu-s cine ştie ce paşi complicaţi, dar e un început pe care vreau să-l realizez. Pasul 1 şi 3 au fost floare la ureche, fiind şi primii pe care i-am executat deja.

Înainte de a mă apuca să postez mai des vreau să instalez o temă nouă pe blog. De câteva zile tot frecventez site-uri specializate în vânzarea de teme şi nu găsesc una la care să mă hotărăsc.

O să am nevoie de la voi să-mi daţi câteva sugestii de teme, gratuite sau premium. De preferat tema sau temele pe care mi le sugeraţi să aibă featured image pentru articol.

UPDATE : Am găsit până la urmă o temă pe Themeforest şi am cumpărat-o. În continuare o să lucrez la ea să o instalez pe blog.

About the Author

- Daca ati ajuns sa cititi asta, atunci ati parcurs cu succes articolul. Ma numesc Razvan si am scris articolul de mai sus. Daca v-a placut atunci puteti sa va abonati la RSS, sa ma urmariti pe Twitter sau Facebook.

2 Responses to “Nu mai ştiu unde să caut”

  1. Bucur says:

    la banii care ai dat pe ea gaseai ceva mai frumos, dar gusturile nu se discuta. Eu o cumparam daca era pe asta http://themeforest.net/item/newspaper/full_screen_preview/5489609
    sau asta http://themeforest.net/item/magazinly/full_screen_preview/4792747

    • Razvan says:

      Newspaper (adică primul link) o am deja pentru blogul Gadget24. Eu cautam ceva care sa se potriveasca pentru un blog personal si asta mi s-a parut cea mai ok. Oricum e foarte complexa si inca mai lucrez la unele chestii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

facebook comments: