Sunt un caine rau, eu rup lesa

By Razvan
In Muzica
Nov 27th, 2012
3 Comments
124 Views

Cam așa sună refrenul unei noi piese semnate de Puya, Alex Velea și Doddy. Piesa a fost lansată ieri cu tot cu videoclip și se numește Maidanez. Versurile au un mesaj care la prima ascultare nu semnifică prea mare lucru. Puya zice că mesajul piesei este defapt un semnal de alarmă.

Videoclipul spune totul de la sine, va recomand sa il urmariti cu atentie! Piesa e un semnal de alarma! Traim intr-o noua forma de sclavie mondiala in care oamenii nu sunt decat niste marionete in mainile bancherilor si oamenilor politici. Multi nu sunt nici macar constienti de zgarda pe care o poarta zilnic in jurul gatului, exact precum cainii de rasa nu isi dau seama ca viata dincolo de cei patru pereti ai apartamentului si ai locului de joaca de cu totul altfel!

Îmi place cum sună și videoclipul e bun. Play !

About the Author

- Daca ati ajuns sa cititi asta, atunci ati parcurs cu succes articolul. Ma numesc Razvan si am scris articolul de mai sus. Daca v-a placut atunci puteti sa va abonati la RSS, sa ma urmariti pe Twitter sau Facebook.

3 Responses to “Sunt un caine rau, eu rup lesa”

  1. Valentin says:

    Nu e cine stie ce.

    Craciun fericit si te astept la mine pe blog.

  2. daniel says:

    e tare da asta nu e originalul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>